Verkoopstyling


Maak uw huis aantrekkelijker voor aspirant kopers !!

Smart Living helpt met praktische tips en adviezen om uw huis nog aantrekkelijker te maken voor de kopersmarkt. We laten u zien hoe u de positieve kanten van uw woning kunt benadrukken en helpen u de woning te presenteren voor een zo groot mogelijke doelgroep. Uw huis wordt sneller verkocht!

Een investering die zich snel terugverdient, want een gemiddeld huis dat een maand sneller wordt verkocht levert al gauw ruim 400 euro netto aan besparing op.

 

Mogelijkheden

Voor professionals in de woningmarkt, o.a. makelaars en verkoopadviseurs, biedt Smart Living een inspirerende lezing van een uur met praktische tips en adviezen voor een onbeperkt aantal deelnemers bij u op locatie. De kosten hiervoor bedragen Euro 395,- exclusief BTW.
Daarnaast zijn korte individuele adviezen mogelijk gedurende een aansluitende sessie van anderhalf uur. Hiervoor bedragen de kosten Euro 195,- excl. BTW voor een groep van maximaal 10 mensen.

Voor huiseigenaren is het mogelijk om een individueel verkoopadvies te krijgen aan huis. Dit duurt ongeveer twee uur, waarbij we met u meelopen in en om het huis en praktische adviezen geven hoe uw huis aantrekkelijker te maken voor aspirant kopers. De kosten voor dit advies bedragen 195,- inclusief BTW en reiskosten binnen 25 km rond Deventer.