Interieur workshop voor groepen


Smart Living organiseert op aanvraag interieur workshops in het hele land.

Tijdens de workshop leren de deelnemers in een leuke ambiance en op een zeer creatieve en interactieve wijze wat de uitgangspunten zijn voor een goed interieur en hoe je daarin je persoonlijke woonwensen kunt vertalen. Stijl, indeling, materiaalgebruik en vormgeving, kleur, verlichting en alle do’s en don’ts volgens de laatste trends passeren met veel praktijkvoorbeelden de revue.

Op verzoek kunnen er ook speciale thema workshops worden georganiseerd voor bijvoorbeeld de kerst- of lenteperiode.

De workshop wordt op een inspirerende locatie gehouden. Bijvoorbeeld een interieurwinkel of galerie. Het is ook mogelijk een workshop "in-company" te geven.

Globaal programma van de dag

09:30 – 10:00

Ontvangst met koffie/thee en gebak

10:00 – 12:00

Leerzame ochtend met veel theorie  m.b.t. het thema

12:00 – 13:00

Gezamenlijke lunch

13:00 – 15:00

Thema afhankelijk praktijkdeel

15:00 – 17:00

Persoonlijke adviezen en vragen

Interieurcursus

In het voor- en najaar organiseert Smart Living een leuke en leerzame interieurcursus van 3 avonden.  Onderwerpen als "hoe maak ik een plattegrond", "wat is een goede indeling", "wat doet kleur in het interieur" en "hoe ontdek ik mijn stijl", komen ruimschoots aan bod. Na afloop heeft de cursist voldoende inspiratie opgedaan om het eigen interieur in balans te brengen.  Voor meer informatie, data en aanmelding kunt u ons bellen of mailen.

                Twee verschillende meubelopstellingen voor dezelfde ruimte

Kosten

Een georganiseerde workshop voor een groep kost Euro 1350,- exclusief BTW.

Dit bedrag is inclusief reiskosten van de workshopbegeleiding, inclusief eten en drinken voor de gehele groep tijdens de workshopdag, inclusief materiaal en middelen ten behoeve van het theorie en praktijkdeel en exclusief huur voor gebruikmaking van locatie en middelen. Dit zijn variabele kosten die per locatie verschillen en apart worden berekend.

De kosten van de interieurcursus zijn Euro 100,- per persoon, inclusief BTW, materialen en versnaperingen. De groepsgrootte is maximaal 15 personen.