Smart Living interieurontwerp levert diensten op het gebied van advies, ontwerp, begeleiding en (her)inrichting voor particulieren en bedrijven door heel Nederland.
De basis is een goed interieurontwerp waarin een ieder zich prettig en comfortabel voelt. Op basis van uw wensen en uw budget wordt de meest praktische en leefbare indeling en inrichting gekozen. Hierin zijn we zeer creatief en onderscheidend. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de begeleiding gedurende het hele traject. Het is uw woon of werkgenot. Smart Living dus.

Onze diensten zijn in drie hoofdcategorieŽn te verdelen:

PARTICULIEREN

3 uur advies aan huis,
inclusief gedetailleerd ontwerp, sfeercollage, boodschappenlijstje en @begeleiding bij het vervolgtraject

 

BEDRIJVEN

projectaanpak, startend met een gedetailleerd ontwerp;
van (concept) bouwtekening t/m het open-huis moment
 

 

WORKSHOPS & CURSUSSEN

 

in-huis of op locatie, maatwerk of standaard, workshops en cursussen
 

Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met bedrijven in de interieurbranche, zoals meubelbedrijven, parketleveranciers en verf/gordijn/behang bedrijven om gezamenlijk een breder dienstenpakket aan de klant te kunnen bieden. De nieuwe verkoopbrochure is uit voor intensieve samenwerking met bedrijven in de interieurbranche. Bekijk hem nu.

In 2011 is Smart Living zich tevens gaan specialiseren op het uitwerken van tekeningen met SketchUp 3D. Complete woningen inclusief tuinen hebben we inmiddels verwerkt met mooie 3D animaties. Inmiddels hebben we een flinke componentlibrary opgebouwd die zeer de moeite waard is. Ook voor het (commercieel) uitwerken van uw tekeningen/schetsen in SketchUp 3D bent u dus bij Smart Living aan het juiste adres. Vraag naar onze gunstige tarieven!

Bekijk de nieuwste trends en referenties op facebook: https://www.facebook.com/SmartLivingInterieurontwerp